Lemon POS

Lemon Pos este aplicaţia software care ușurează eliberarea bonului fiscal. Este ideală pentru punctele de vânzare fixe sau mobile, în cadrul evenimentelor și festivalurilor.

Cere ofertă

Lemon POS

Lemon POS este aplicaţia software care ușurează eliberarea bonului fiscal. Este ideală pentru punctele de vânzare fixe sau mobile, în cadrul evenimentelor și festivalurilor.

Cere ofertă

Ce este Lemon POS?

Inițial, soluția software Lemon POS a fost gândită pentru a-i ajuta pe organizatorii de evenimente să scurteze timpul de așteptare și să afle în timp real ce se întâmpla în fiecare punct de lucru. Ulterior, soluția a fost adaptată și pentru utilizarea ei în cadrul activităților de producție sau servicii care implică un portofoliu cu număr relativ mic de articole (covrigării, patiserii, catering, street food, francize etc.).

Cu alte cuvinte, aplicația Lemon POS este rezultatul necesității unei soluții rapide, intuitive și ușor de implementat. Astfel, cu Lemon POS, comenzile se procesează mai rapid, iar încasarea și emiterea de bon fiscal se realizează cu doar 3 click-uri.

Cum mă ajută Lemon POS?

Cum funcționează

Simplu si rapid. Se instalează software-ul Lemon POS pe un dispozitiv cu Android (telefon/tabletă). Acesta va fi conectat la o casă de marcat cu bluetooth (Activa, Datecs, Partner 200).

Se selectează produsele și se emite automat bonul fiscal. Utilizatorul nu mai este nevoit să memoreze coduri, iar viteza de lucru crește.

Investiție inițială zero

Soluția Lemon POS nu necesită investiție inițială. Este nevoie doar de o casă de marcat cu Bluetooth și o tabletă/telefon (Android). Toate serviciile sunt incluse, ne ocupăm noi de configurarea produselor și a prețurilor.

Se obțin toate acestea la un preț accesibil, pe baza unui abonament flexibil sau a unei taxe aplicate pe perioada evenimentului.

Flexibilă și intuitivă

Această soluție este adaptabilă, intuitivă ușor de asimilat și utilizat. Cu o conexiune la internet, permite acces-ul online în timp real la stocul și la încasările realizate în fiecare punct de lucru. Astfel, reaprovizonarea devine facilă.

Cu ajutorul Lemon POS poți afla ușor și rapid care sunt produsele cele mai vândute și astfel poți reorganiza dinamic nivelul de stoc.

Cine folosește

Un coffee to go, un fastfood sau o cofetărie? Soluția noastră e perfectă. Oferă informații exacte despre zilele și orele cu cele mai bune vânzări, precum și cele mai bine vândute produse.

Fluxul de clienți este mare la festivaluri, iar orice secundă pierdută poate însemna o vânzare în minus. Lemon POS ajută la concentrarea pe pregătirea produselor și implicit pe creșterea vânzărilor.

+ Investiție inițială zero

+  Soluție simplă, rapidă, eficientă

+  Simplifică emiterea bonului fiscal

+ Oferă rapoarte de vânzare și stoc în timp real


Mai multe detalii

Cere un demo

Dacă vrei să încerci soluția noastră înainte de cumpărare, noi îți oferim un demo gratuit.

Cere demo

Cere o ofertă

Dă-ne mai multe informații despre business-ul tău și vei primi o ofertă personalizată.

Cere ofertă