Categorii

Din 2004, dezvoltăm și integrăm aplicații destinate eficientizării și simplificării atât activităților de vânzare, cât și a proceselor de business. Pe parcursul timpului, compania și-a schimbat identitatea vizuală, dar entuziasmul, valorile și pasiunea au rămas neschimbate.

Detalii

Suntem concentrați pe optimizarea activității clienților noștri, astfel și funcționalitățile produselor noastre sunt în strânsa legătura cu aceasta. Totodată, produsele noastre se pliază pe nevoile specifice ale afacerilor sau industriilor din care fac parte clienții noștri.

Detalii

Clienții noștri se află în centrul activității noastre, iar experiența lor ne ajută să creștem. Studiile de caz prezentate sunt alese dintre cele mai complexe provocări cu care ne-am confruntat și pe care le-am depășit împreună cu clienții noștri.

Detalii

Produsele noastre software eficientizează procesele de vânzare, simplificându-le. Pentru a vă putea furniza pachete complete, vă putem oferi și o gamă variată de aparate de marcat electronice fiscale.

Detalii

Participăm la diverse evenimente, atât în calitate de expozant sau sponsor, cât și prin produsele noastre specifice care automatizează procesele de vânzare.

Detalii

Cu produsele noastre software, se pot gestiona mai bine procesele interne ale companiei, având posibilitatea de a automatiza procesele, scutind astfel angajații de sarcini inutile. Rapoarte complete sunt doar un atu în plus.

Detalii