Ideal Pass

Ideal Pass este aplicația software dedicată facilitării emiterii tichetului și a  bonului fiscal de călătorie direct din mijlocul de transport, precum și urmăririi rezultatelor obținute, atât la nivel de companie, cât și pe fiecare cursă în parte. De asemenea, Ideal Pass permite și emiterea și gestionarea abonamentelor de călătorie, facilitând procesul de administrare și monitorizare a acestora.

Cere ofertă

Ideal Pass

Ideal Pass este aplicația software destinată facilitării emiterii bonului fiscal de călătorie, direct din mijlocul de transport și urmăririi rezultatelor obținute atât la nivel de companie, cât și pe fiecare cursa în parte.

Cere ofertă

Ce este Ideal Pass?

Ideal Pass este o aplicație flexibilă, putând fi utilizată de către operatorii mari de transport persoane, dar și de cei care gestionează unul sau mai multe autovehicule.

Activitatea curentă a fiecărui operator va fi simplificată atât prin reducerea timpului de emitere a bonului fiscal, cât și prin posibilitatea de control, transferul de date făcându-se automat de la autovehicul la serverul central, cum ar fi: locația GPS a mașinii; detectarea stației curente, numărul de locuri libere etc.

Aplicația permite emiterea de titluri de călătorie (bilete, abonamente etc), atât cu pret întreg, cât și cu diverse tipuri de gratuități sau reduceri. De asemenea, prețul titlurilor de călătorie nu poate fi modificat de către șofer.

Fiecare șofer are propriul cod de operare, iar titlurile de călătorie au serii și numere, asigurându-se astfel transparența încasărilor.

Pentru obținerea acestor rezultate, este nevoie de:

Componente hardware
  • Echipament fiscal mobil Datecs Bluecash 50, care permite plata numerar sau cu cardul;

sau

  •  Tabletă cu sistem de operare Android și o casă de marcat fiscală cu bluetooth.
Componente software
  • Aplicația Android Ideal Pass
  • Configurări

 

  • Rapoarte complexe: totaluri pe cursa, numărul de călători, de bilete, a monetarului, a vitezei și a altor date de pe traseu.

Cum mă ajută Ideal Pass?

Activitatea echipei

Ideal PASS automatizează procesele prin planificarea rutelor, oferă stabilirea tarifelor și  traseelor, oferind posibilitatea urmăririi fiecărui mijloc de transport ca entitate separată.

Astfel, simplifică munca șoferilor, aceștia vor folosi aplicația, înlocuind memorarea tarifelor, a codurilor de pe casa de marcat și a traseelor.

Modulul administrator

Ideal Pass afișează cursele și autovehiculele alocate pentru fiecare șofer în parte. Permite definirea stațiilor și centralizarea încasărilor.

Modulul administrator permite adăugarea de trasee, stații sau șoferi noi, analiză comparativă a activității, precum și exportul datelor obținute în format Excel sau Word.

Rapoarte

Aplicația oferă access în timp real la monitorizarea gradului de eficiență a traseelor prin simpla generare a rapoartelor. Acestea sunt actualizate continuu, putând fi consultat, totodată și istoricul activității.

Aplicația permite vizualizarea rapoartelor: totaluri pe cursa, numărul de călători, de bilete, a monetarului, a vitezei și a altor date de pe traseu.

Acces

Accesul la aplicație se face pe baza unui contract cu plată lunară, în care se stabilește volumul de date de stocat, numărul de utilizatori și niveluri de acces.

Aplicația poate fi personalizată, iar dezvoltările și personalizările fac obiectul unor anexe suplimentare contractului inițal.

+ Simplifică emiterea titlurilor de călătorie

+  Permite controlul autovehiculelor și șoferilor

+  Rapoarte complexe în timp real

+ Acces la istoricul datelor de transport


Mai multe detalii

Cere un demo

Dacă vrei să încerci soluția noastră înainte de cumpărare, noi îți oferim un demo gratuit.

Cere demo

Cere o ofertă

Dă-ne mai multe informații despre business-ul tău și vei primi o ofertă personalizată.

Cere ofertă