Ideal Pass

Ideal Pass este aplicația software destinată facilitării emiterii bonului fiscal de călătorie, direct din mijlocul de transport și urmăririi rezultatelor obținute atât la nivel de companie, cât și pe fiecare cursa în parte.

Cere ofertă

Ideal Pass

Ideal Pass este aplicația software destinată facilitării emiterii bonului fiscal de călătorie, direct din mijlocul de transport și urmăririi rezultatelor obținute atât la nivel de companie, cât și pe fiecare cursa în parte.

Cere ofertă

Ce este Ideal Pass?

Ideal Pass este o aplicație flexibilă, putând fi utilizată de către operatori mari de transport persoane, dar și de cei care gestionează unul sau mai multe autovehicule.

Activitatea curentă a fiecărui operator va fi simplificată atât prin reducerea timpului de emitere a bonului fiscal, cât și prin posibilitatea de control, transferul de date făcându-se automat de la autovehicul la serverul central.

Pentru obținerea acestor rezultate, este nevoie de:

Componente hardware
  • Tabletă cu sistem de operare Android
  • Casă de marcat fiscală cu bluetooth
  • Accesorii
Componente software
  • Aplicația Android Ideal Pass
  • Configurare autovehicule și trasee
  • Rapoarte vânzări

Cum mă ajută Ideal Pass?

Activitatea echipei

Ideal PASS automatizează procesele prin planificarea rutelor, oferă stabilirea tarifelor și traseelor, oferind posibilitatea urmăririi fiecărui mijloc de transport ca entitate separată.

Astfel, simplifică munca șoferilor, aceștia vor folosi aplicația, înlocuind memorarea tarifelor, a codurilor de pe casa de marcat și a traseelor.

Modulul administrator

Ideal Pass afișează cursele și mașinile alocate pentru fiecare șofer în parte. Permite definirea stațiilor și centralizarea încasărilor.

Modulul administrator permite adăugarea de trasee, stații sau șoferi noi, analiză comparativă a activității, precum și exportul datelor obținute în format Excel sau Word.

Rapoarte

Aplicația oferă access în timp real la monitorizarea gradului de eficiență a traseelor prin simpla generare a rapoartelor. Acestea sunt actualizate continuu, putând fi consultat, totodată și istoricul activității.

Aplicația permite vizualizarea biletelor emise, centralizat sau pentru fiecare autovehicul.

Acces

Accesul la aplicație se face pe baza unui contract cu plată lunară, în care se stabilește volumul de date de stocat, numărul de utilizatori și nivelele de acces.

Aplicația poate fi personalizată, iar dezvoltările și personalizările fac obiectul unor anexe suplimentare contractului inițal.

+ Simplifică emiterea bonului fiscal

+  Permite urmărirea traseelor și șoferilor

+  Rapoarte pe autovehicule în timp real

+ Acces la istoricul datelor de transport


Mai multe detalii

Cere un demo

Dacă vrei să încerci soluția noastră înainte de cumpărare, noi îți oferim un demo gratuit.

Cere demo

Cere o ofertă

Dă-ne mai multe informații despre business-ul tău și vei primi o ofertă personalizată.

Cere ofertă