Ideal SFA

Este soluția software pentru automatizarea și optimizarea activității de vânzare și distribuție, fiind compatibilă cu orice tip de dispozitiv mobil, smartphone sau tabletă, cu sistem Android.

Cere ofertă

Ideal SFA

Ideal SFA este soluția software pentru automatizarea și optimizarea activității de vânzare și distribuție, fiind compatibilă cu orice tip de dispozitiv mobil, smartphone sau tabletă, cu sistem Android.

Cere ofertă

Ce este Ideal SFA?

Ideal SFA este aplicația mobilă prin care echipa de vânzări de pe teren lucrează mai rapid și mai simplu, crescând eficiența. Totodată, este conectată la organizație, poate obține informații atât asupra traseului de parcurs, cât și detaliile livrărilor: produsele, prețurile și promoțiile fiecărui client.

Aplicația se integrează într-un sistem complex, interfațându-se cu programul de gestiune (WinMentor, SAP, Saga etc.). Ușurează emiterea de documente de livrare și ajută la procesarea comenzilor primite de la clienți, astfel procesele vor fi eficientizate.

Se obține reducerea timpului de necesar fiecărei etape, respectând politica comercială a companiei, simplificând activitatea de distribuție, atât pentru vânzare în regim PreSales, cât și VanSales.

Cum mă ajută Ideal SFA?

În relația cu clienții

Oferă atât posibilitatea segmentării bazei de date a clienților, cât și alocarea unei liste de clienți fiecărui agent. De asemenea, asigură menținerea unei bune colaborări cu partenerii, îndrumând agenții cu informații în timp real asupra comenzilor și livrărilor de efectuat. Oferă acces rapid la istoricul fiecărui partener, permițând restricționarea lor în cazul întârzierilor de plată.

Un alt avantaj este posibilitatea de a consulta în timp real nomenclatoarele de produse și de clienți.

În vânzări

Activitatea de vânzare în teren devine mult mai eficientă, datorită automatizării comenzilor, facturilor și încasărilor. Astfel, aceste activități devin rapide și simple, indiferent de complexitate (chiar și pentru un număr mare de produse și/sau clienți), iar activitatea zilnică este eficientizată.

Astfel, stabilirea traseului de parcurs, emiterea în prealabil a documentului de livrare, apoi încasarea și preluarea de comenzi se face rapid, cu ajutorul echipamentelor mobile.

În gestiune

Soluția oferă sugestii pentru prioritizarea anumitor produse sau grupe de produse, în funcție de client și de obiectivele stabilite. Comenzile sunt transmise către depozit imediat după preluare, astfel posibilitatea de consultare a istoricului de comenzi și de livrări în timp real este completată de cunoașterea nivelului stocului în orice moment.

De asemenea, oferă sprijin activității zilnice cu sugestii de completare a stocului.

În managementul echipei

Aplicația oferă control asupra afacerii prin rapoarte asupra comenzilor, a încasărilor, a stocurilor și nu în ultimul rând, prin controlul costurilor. Totodată, permite urmărirea evoluției întregii echipe prin intermediul rapoartelor. Acestea pot fi realizate atât pentru fiecare agent în parte, cât și la nivelul întregii echipe.

În acest fel, este posibilă identificarea în timp real a aspectelor care trebuie îmbunătățite și găsirea soluțiilor pentru creșterea afacerii.

Pre-Sales

Modulul PreSales se axează pe activitatea de preluare a comenzilor de la client. Urmărește toate procesele necesare unei activități eficiente, bazându-se pe schimbul online de date între echipamentele mobile și programul de gestiune. Opțional, personalul care se ocupă de vânzări în regim PreSales au posibilitatea de a emite și chitanțe, utilizând modelul standard de imprimantă folosit și în cazul regimului VanSales.

Van Sales

În cazul variantei VanSales, membrii echipei de vânzări pe teren au nevoie, pe lângă echipamentul mobil, de o imprimantă mobilă și/sau o casă de marcat cu conectivitate bluetooth. Acestea vor fi utilizate la tipărirea de: avize, facturi, chitanțe și alte documente. Procesele vor fi eficientizate prin reducerea timpului de procesare și de emitere a acestora, precum și prin transferul automat al documentelor în programul de gestiune.

+ Comenzi, facturi și încasări automatizate

+  Acces online la detalii și istoric clienți și produse

+  Prioritizează produsele și ajută la ajustarea stocului.

+ Oferă control total și optimizează vânzările


Mai multe detalii

Cere un demo

Dacă vrei să încerci soluția noastră înainte de cumpărare, noi îți oferim un demo gratuit.

Cere demo

Cere o ofertă

Dă-ne mai multe informații despre business-ul tău și vei primi o ofertă personalizată.

Cere ofertă