Ideal WMS

Ideal WMS reprezintă soluția perfectă pentru automatizarea și optimizarea operațiunilor de depozitare destinate companiilor active în diferite domenii, cum ar fi producția, vânzările online sau directe, vânzările cu amănuntul sau cu ridicata. Acest sistem este proiectat să se interfațeze atât cu alte aplicații din portofoliul Donau, cât și cu ERP-urile utilizate.

Cere ofertă

Ideal WMS

Ideal WMS reprezintă soluția perfectă pentru automatizarea și optimizarea operațiunilor de depozitare destinate companiilor active în diferite domenii, cum ar fi producția, vânzările online sau directe, vânzările cu amănuntul sau cu ridicata. Acest sistem este proiectat să se integreze atât cu alte aplicații din portofoliul Donau, cât și cu ERP-urile utilizate.

Cere ofertă

Ce este Ideal WMS?

În mod frecvent, companiile întâmpină dificultăți în păstrarea unei imagini de ansamblu asupra proceselor lor logistice. Apare necesitatea de a avea control asupra integrității stocurilor, a trasabilității produselor sau a urmăririi productivității. Folosind Ideal WMS, companiile obțin controlul asupra propriilor procese, eficientizându-le și astfel crescând constant afacerile.

Aplicația este destinată reducerii sarcinilor administrative, a consumului de hârtie și înlocuiește etapele manuale de procesare a activităților specifice unui depozit, folosind tehnologie actuală. Urmărește toate mișcările stocurilor de la primirea produsului până la livrarea produselor, inclusiv transferul acestora între diverse gestiuni. Ideal WMS se adresează companiilor medii și mici care doresc să mărească calitatea operațiunilor de depozitare și livrare.

Cu Ideal WMS diminuăm timpul necesar pentru efectuarea recepțiilor, organizării produselor și livrărilor, reducând astfel numărul de reclamații și retururi din partea clienților. În consecință, creștem eficiența prin automatizarea proceselor logistice și prin reducerea costurilor de depozitare, manipulare și transport.

Cum mă ajută?

Identificare produs

Aplicația IdealWMS se interfațează cu programul de gestiune, acesta rămânând funcțional. Utilizând cititorul de coduri de bare, se poate scana codul de bare al produsului sau se poate introduce manual codul numeric aferent.

Prin opțiunea InfoStoc se pot accesa informații despre produs (denumire, stoc, preț, loturi, dată expirare, locație în depozit, număr bucăți în bax, etc).

Recepție și livrare

IdealWMS scurtează atât timpul de identificare a produselor, cât și cel de recepție, transfer între gestiuni și pregătire a livrărilor. Identificarea facilă a produsului, completată cu organizarea depozitului pe locații permite o procesare rapidă a livrării.

Astfel, cantitatea care părăsește depozitul este aceeași ca și cantitatea din documente, evitând astfel greșelile.

Inventariere

IdealWMS permite o inventariere dinamică, ușoară și rapidă, putându-se continua activitatea normală, fără blocaje. Inventarierea se face prin citirea codului de bare al produsului, iar aplicația va permite și introducerea cantității indentificate în depozit (faptic).

Prelucrarea și valorificarea inventarului se face apoi în modul agreat de fiecare companiei în parte.

Avantaje

Funcționalitățile programului ajută la reducerea erorilor care apar la identificarea și manipularea produselor, implicit optimizându-se timpii de livrare. Inventarierea dinamică crește productivitatea prin lipsa opririi activității, ceea ce este un avantaj major.

Scăderea timpilor de procesare duce la eficientizarea muncii întregii echipe și implicit a afacerii.

+  Identificare rapidă a produselor

+  Automatizarea proceselor si reducerea costurilor

+  Inventariere dinamică, fără oprirea activității

+ Reducerea erorilor de procesare


Mai multe detalii

Cere un demo

Dacă vrei să încerci soluția noastră înainte de cumpărare, noi îți oferim un demo gratuit.

Cere demo

Cere o ofertă

Dă-ne mai multe informații despre business-ul tău și vei primi o ofertă personalizată.

Cere ofertă