Noile case de marcat electronice

Pentru a completa serviciile noastre, vă oferim o gamă variată de aparate de marcat electronice fiscale adaptate pentru a corespunde prevederilor art. 3 alin. (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 28/1999.

Gama de case de marcat fiscale, dotate cu jurnal electronic, ideale pentru întreprinzătorii mici și mijlocii, cuprinde echipamente cu caracteristici complexe: tastatură în limba română, meniu prietenos special reconfigurat, interfețe multiple, inclusiv LAN, modem de comunicație incorporat etc.

Oferta noastră cuprinde atât case de marcat fixe, cât și mobile. Ambele tipuri de case de marcat pot fi utilizate în aplicațiile Ideal Pass, LemonPos, Ideal SFA, Ideal Horeca.

Implementarea caselor de marcat în sisteme care conțin aplicații Donau se face rapid, inclusiv de la distanță.

Cere ofertă

Modele distribuite

Sam4S

Casa de marcat SAM4S este un echipament robust, fiabil care incorporeaza tehnologii actuale. Oferta este completată de accesorii pentru casele de marcat: sertare, cititoare coduri de bare, cântare electronice, sisteme POS touchscreen, afișaje VFD suplimentare.

Activa

Casă de marcat cu jurnal electronic este compactă, rapidă și ușor de folosit. Are dimensiunea optimă pentru utilizare medie și intensivă. Se poate conecta ușor cu o gama variată de echipamente opționale prin usb, RS232 sau WiFi. Poate fi utilată și cu acumulator pentru o mobilitate ridicată.

Datecs

Principalele modificări ale noilor modele de casă de marcat Datecs: tastatură în limba română, meniu prietenos special reconfigurat, interfețe multiple, inclusiv LAN, modem de comunicație încorporat, PIN PAD ready pentru conectare dispozitiv de acceptare carduri bancare, marca DATECS.

Succes M

Succes M este o casă de marcat fiscală cu jurnal electronic, staționară, ideală pentru întreprinzătorii mici și mijlocii, în conformitate cu nouă legislație din domeniul fiscal.

Custom

Imprimantele fiscale realizate de Custom sunt dotate cu o tehnologie din ce în ce mai sofisticată și specializată ce asigura performanțe înalte în ceea ce privește viteza și fiabilitatea.

Mai multe în curând

In perioada urmatoare vom primi acreditare pentru comercializarea si altor modele.


Casele de marcat pot fi achiziţionate doar împreună cu aplicaţiile noastre!

Eşti deja client Donau?


50% reducere

la serviciile de implementare a noii casei de marcat alese de tine


Client nou?


50% reducere

la serviciile de implementare a noii casei de marcat achiziționate de la noi.