Cu Ideal Pass si BlueCash50, biletele de calatorie si abonamentele se emit simplu si rapid!

Partenerii noștri Danubius au avut amabilitatea și deschiderea de a ne primi, în data de 2 noiembrie 2023, în locația lor din Cluj, pentru a prezenta împreună aplicația noastră Ideal Pass instalată pe terminalul DATECS BlueCash 50. Dorim să le mulțumim încă o dată pentru invitație, am fost încântați să luăm parte la acest eveniment.

Ideal Pass este o soluție specializată pentru transportatorii care operează atât la nivel interjudetean, cât și intrajudețean. În cadrul seminarului, colegul nostru Marius Constantin a prezentat modul în care Ideal Pass răspunde necesităților companiilor de transport, acoperind atât funcționalitățile de back-office, cât și experiența utilizatorilor cu aplicația Ideal Pass instalată pe terminalul DATECS BlueCash 50.

Astfel, concluzia evenimentului este: prin utilizarea sistemului format din aplicația Ideal Pass și echipamentul Bluecash 50, abonamentele și biletele de călătorie se pot emite simplu și rapid.

Având posibilitatea încasărilor atât numerar, cât și cu cardul, echipamentul Bluecash 50 realizează unificarea între domeniul fiscal și cel al plăților bancare. De asemenea, datorită posibilității de a fi utilizat prin intermediul diverselor aplicații existente pe piață, putem spune că este și un marketplace.

La Bluecash 50, funcționalitatea de casă de marcat electronică este completată de scanner-ul și GPS-ul încorporat. Astfel, se elimină nevoia de a achiziționa echipamente suplimentare necesare în alte configurații (tabletă, scanner de coduri de bare). Pentru utilizarea aplicației Ideal Pass, fiecare mijloc de transport este echipat cu un astfel de echipament.

Abonamentele de călătorie se emit în avans de la punctele de vânzare fixe în baza cardurilor cu QR Code. Abonamentele pot avea reguli referitoare la zile (abonamente de luni până vineri) sau număr de călătorii pe zi (2 călătorii, nelimitat etc). La urcarea pasagerului în mijlocul de transport, conducătorul auto scanează abonamentul și îl validează pentru respectarea regulilor și a valabilității. Emite biletul pe loc sub forma unui bon fiscal, cu ajutorul aplicației Ideal Pass, utilizând echipamentul Bluecash 50. În cazul în care un călător deține un abonament pe o anumită cursă, dar dorește să călătorească mai mult, șoferul va emite biletul doar pe diferența dintre cursa cu abonament și cea dorită. De asemenea, dacă este necesar, există posibilitatea de emitere de bilete și în afara stațiilor desemnate. În acest caz, biletul se emite de la stația precedentă până la destinația dorită. Din motive de siguranță, conducătorul auto nu poate emite bilete dacă mijlocul de transport este deja în mișcare.

Utilizând sistemul format din aplicația Ideal Pass și echipamentul complex Bluecash 50, se obține o eficientizare a activității, prin reducerea perioadei de staționare datorate scăderii timpului necesar emiterii biletelor de călătorie. Astfel, costurile cu combustibilul se reduc, iar șoferii pot respecta programul curselor, evitându-se întârzierile.

Contactează-ne pentru a afla ce iți putem oferi!