Studiu de caz: Lemon POS la locurile de joaca pentru copii

POS all in one, bratari RFID, casa de marcat

Dorim sa va prezentam impactul pe care Lemon POS l-a avut asupra activitatii unei companii care detine un spatiu de joaca pentru copii.

O varianta a aplicatiei Lemon POS este personalizata pentru spatiile special amenajate pentru joaca copiiilor, atat in locatii specifice, cat si din mall-uri sau din cadrul evenimentelor.
Aplicatia se instaleaza pe un POS All in One cu sistem de operare Android, iar cu ajutorul unui cititor de proximitate si a bratarilor RFID se monitorizeaza timpul petrecut de catre copii in incinta.

In momentul activarii bratarii se emit documentele de acord GDPR, se semneaza cu ajutorul unei tablete grafice si se trimit pe email la adresa indicata in formular.
In momentul in care copilul intra in incinta locului de joaca, se scaneaza bratara si se incepe contorizarea timpului. In cazul in care copilul solicita consumatie, se scaneaza bratara si produsele sunt adaugate.
Initial se poate incasa o suma minima prestabilita ca avans, iar la final se achita diferenta.

Exista 2 moduri pentru bratari.
Modul „petrecere” permite utilizarea unei singure bratari pentru intregul grup de copii, iar modul „solo” permite monitorizarea fiecarui copil in parte.
In ceea ce priveste modul de contorizare, se aplica politica comerciala specifica fiecarei companii.