Ești producător local? Ai un business inființat în ultimele 7 luni?

Avem o ofertă specială pentru tine!

Ești producător local sau ai un business creat în ultimele 7 luni (coffee to go, cofetărie, patiserie, covrigărie, legume-fructe etc)?
LemonPOS este acum la un preț special: 5 EUR/lună/utilizator, iar până la 1 ianuarie 2021 gratuit!

Chiar daca situatia actuala nu este una prielnica, noi susținem afacerile locale și micii producători. Te putem ajuta să scurtezi timpul de livrare și încasare pentru varianta to go sau livrare la domiciliu cu ajutorul Lemon POS.

Soluția Lemon POS te ajută la emiterea bonului fiscal și nu necesită investiție inițială. De asemenea, poți emite și factura pe baza bonului fiscal.

Este nevoie doar de o casă de marcat cu Bluetooth* și o tabletă/telefon (Android). Toate serviciile sunt incluse, ne putem ocupa noi de configurarea produselor și a prețurilor, dar poți să te ocupi chiar tu de acestea.

Printr-o conexiune la internet ai acces la receptii, stocuri, rapoarte.

*Aplicația Lemon POS este compatibilă cu următoarele case de marcat cu Bluetooth: Activa Mobile, Activa Mini, Activa Galaxy, Tremol S, Tremol M20, Adpos M20, Adpos S, Datecs DP25, Datecs WP50 și Datecs DP05. De asemenea, aplicația este compatibilă și cu casele de marcat cu conectivitate LAN: SAM4S și Posiflex.

Contactează-ne pentru a afla ce iți putem oferi!