3 beneficii ale softului de eficientizare a distribuției

Organizațiile care operează în mediul distribuției întâmpină adesea provocări complexe în ceea ce privește mutarea produselor în fazele de distribuție într-un mod eficient.

Software-ul de distribuție oferă un set de beneficii menite să îmbunătățească eficiența, de la depozit până la livrarea către clientul final. Mai jos sunt câteva exemple ale beneficiilor pe care le poate furniza software-ul de distribuție.

Informații precise, oriunde, oricând!

Sistemele de eficientizare a distribuției te ajuta să controlezi, să monitorizezi și săcentralizezi vânzările. Indiferent de locația unde s-a făcut vânzarea, toate datele se strâng pe server, astfel accesul la informație este garantat. De asemenea, dacă conexiunea la internet este slabă sau e inexistentă, sincronizarea se va face atunci când conexiunea devine mai buna. Astfel, acest tip de soft poate fi folosit indiferent de condițiile de conectivitate.

Decizii mai ușor de luat

Datele din mai multe surse pot fi procesate simultan și astfel, fără a fi nevoie de un instrument suplimentar, poți să iei decizii și să stabilești o strategie în legătură cu problemele care apar. Astfel, agenții de vânzări utilizează tablete sau telefoane pentru a emite chitanțe și facturi. Chiar dacă sunt pe teren, au acces permanent la informații detaliate: articole, stocuri, discount-uri și promoții pentru diverse produse, situația clientului vizat (sold inițial, sold final, comenzi anterioare, blocaje, etc.) și rute.

Creșterea cashflow-ului

Automatizează procesele manuale complexe și îndelungate, împărțite la mai multe departamente.  Acest lucru se face comasând și automatizând acțiunile acestor departamente prin folosirea aplicației IDEAL SFA. Astfel, procesarea comenzilor de la clienți, facturarea, încasarea se vor face rapid și ușor, minimizând erorile, ceea ce duce la creșterea eficienței. Creșterea eficienței poate înseamna atât creșterea rotației stocurilor, cât și faptul că timpul și resursele angajaților vor fi utilizate mai bine pentru acțiuni care influențează pozitiv creșterea vânzărilor.

Cere oferta acum!