Ideal SFA in regim de închiriere

Cu Ideal SFA în regim de închiriere vei avea o activitate mult mai eficientă cu investiție minimă!

De ce? 

În primul rând, pentru că Ideal SFA automatizează procesul de vânzare și distribuție. Implementarea ușoară a strategiei de vânzări este unul din obiective, deoarece Ideal SFA este o aplicație bazată pe client, care iți permite să respecți promisiunile făcute în campaniile de marketing.

În al doilea rând, atât investiția inițială minimă în echipamente, cât  și costul licenței repartizate în rate lunare egale și deductibile 100%, reprezintă avantaje ale contractului de închiriere.

Referitor la numărul de terminale, contractul este flexibil. Numărul lor poate varia pe perioada contractului, în baza anumitor condiții

Utilizând o tehnologie avansată, ne propunem să asigurăm calitate, performanță și stabilitate.

 

Un alt obiectiv pe care Ideal SFA îl atinge este accesul rapid la o varietate mare de informații despre clienți, produse și stocuri. În lipsa Ideal SFA, accesul la istoricul unui client este limitat. De asemenea, fără Ideal SFA agenții nu vor cunoaște istoricul clientului și stocul în timp real și astfel nu vor fi capabili să rezolve eficient problemele. Astfel se economisește timp pentru agenții de vânzări și personalul din back-office.

 

Automatizarea preluării comenzilor, urmărirea stocurilor și raportarea zilnică în timp real sunt printre cele mai importante aspecte ale soluției noastre. Ideal SFA  iți permite să pui clientul în centrul fiecărei interacțiuni, utilizând fluxuri de lucru și proceduri clare pentru a gestiona întregul proces.

 

Soluția noastră oferă o capacitate de colectare îmbunătățită, prin ușurința cu care se introduc datele. De asemenea Ideal SFA permite lucrul în mod off-line pe dispozitivul mobil, ceea ce înseamnă că, indiferent de conectivitate, agenții vor livra serviciile excepționale de care clientul are nevoie.

 

Etape:

  • Încheierea unui contract de închiriere și suport pe 24 luni;
  • Achiziționarea echipamentelor cu plata integrală sau prin finanțare Grenke;
  • Achitarea implementării;
  • Instalarea aplicației;
  • După 24 luni, licențele sunt achitate.