O poveste de success alături de Lemon POS

Captain Bean si LemonPOS by Donau

În contextul Donau.15, recent am stat de vorbă cu Bogdan Pandea, fondatorul lanțului de cafenele Captain Bean. Subiectul discuției a fost Lemon POS, soluția dezvoltata de noi. Ne-a povestit cum a ajuns sa folosească această aplicație și cum l-a ajutat pe el sa își eficientizeze procesele interne, vânzările și stocurile. Îi mulțumim pentru amabilitate si pentru timpul acordat.

B.P.: Salut! Sunt Bogdan Pandea, am 27 de ani, de 5 ani de zile sunt antreprenor, mai exact am fondat brandul Captain Bean, un lanț de cafenele din Cluj-Napoca. În prezent avem 8 locații, iar acum lucrăm la francizarea acestui concept astfel încât toată România și chiar și în afară granițelor să se poată bucura de produsele noastre.

De când folosești softul nostru?

B.P.: Am ajuns să folosim Lemon POS printr-un gest frumos. Atunci când am împlinit un an obișnuiam să dăm cafea gratis clienților și chiar atunci am primit și noi un cadou din partea voastră. Din acel moment, adică după un an de activitate folosim în mod curent la fiecare locație, la fiecare deschidere, pentru ca e mult mai ușor sa ne organizăm și să gestionăm cu Lemon POS.

Cum te-a ajutat pe tine Lemon POS?

B.P.: Momentan ne ajută sa gestionam 8 locații, atât din punct de vedere al stocurilor, al vânzărilor, a fluxului de rotație a angajaților și inclusiv a campaniilor de marketing care se întâmplă fie într-o singură locație, fie pe tot grupul și speram c în curând Lemon POS să ne ajute să gestionam 100 de campanii, 100 de francize și toată cafeaua din lume.

În cat timp ai învățat să folosești acest soft?

B.P.: În momentul de față aproximativ 12,5 minute pentru că ii foarte simplu. Își introduce ID-ul, apasă submeniul în care se afla produsul pe care și-l dorește clientul, de mai multe ori dacă vrea mai multe cafele, și se încasează banii. E incredibil de ușor de folosit. Deja toți suntem obișnuiți să folosim tehnologiile așa că se potrivește perfect în mediul nostru, cel puțin, în mediul HoReCa, dar și tinerilor care își încep cariera într-un astfel de loc.

Este intuitiv?

B.P.: Referitor la intuitivitatea produsului, as spune că mai degrabă este la mintea cocosului pentru ca ai produsele în față, ai pozele produselor, dacă vrei mai multe produse apeși de mai multe ori. Este chiar foarte ușor. Orice tânăr care se pune în spatele tabletei poate să vândă.

Unde ai recomanda?

B.P.:Eu aș recomanda Lemon POS la orice afacere de dimensiuni mici, medii sau mă gândesc ca și mari care interacționează direct cu clientul, adică se vinde direct. Aşa că, dacă ai o cafenea, un bar, orice fast food, Lemon POS te poate ajuta să vinzi mai ușor, angajații tăi să poată să vândă mai relaxați, să gestionezi afacerea, să rulezi vânzările, sa poți să faci evaluări, pronosticuri și asa mai departe. Deci cred că pentru toată lumea.

Descopera şi tu Lemon POS!