Noutăți Ideal SFA

Vrei să stabilești traseul pentru astăzi, dar….

Nu știi cu ce client să începi. Într-un final decizi un traseu, chiar dacă nu e optim. Înainte să ajungi la client vrei să verifici situația acestuia. Contactezi compania la care lucrezi pentru a primi detaliile de care ai nevoie. După două încercări, colegii îți furnizează informațiile și tu le notezi într-un carnețel sau pe o foaie. Ajungi la client și el îți plătește pe loc marfa. Scoți chitanțierul și îi completezi cu pixul o chitanță pe care o oferi în schimbul banilor.

Dacă faci așa, înseamnă că ai nevoie de aplicația Ideal SFA pentru a-ți ușura munca.

În lipsa Ideal SFA, accesul la istoricul unui client este limitat. Ideal SFA este o aplicație bazată pe client, care vă permite să respectați promisiunile făcute în campaniile de marketing. Viteza de reacție și de decizie sunt calități pe care Ideal SFA le poate oferi. În lipsa unei astfel de aplicații și chiar dacă agenții trebuie sa acceseze mai multe aplicații pentru a îndeplini funcții diferite, serviciile vor fi inconsecvente și incomplete. De asemenea, fără Ideal SFA agenții nu vor cunoaște istoricul clientului și stocul în timp real și astfel nu vor fi capabili să le rezolve eficient problemele.

Ideal SFA  iți permite să pui clientul în centrul fiecărei interacțiuni, utilizând fluxuri de lucru și proceduri clare pentru a gestiona întregul proces. De asemenea, Ideal SFA permite lucrul în mod off-line pe dispozitivul mobil, ceea ce înseamnă că, indiferent de conectivitate, agenții vor livra serviciile excepționale de care clientul are nevoie. Dincolo de simplificarea operațiunilor și reducerea costurilor, transmiterea satisfacției de la un client la altul poate contribui, de asemenea, la construirea brandului. Fiecare serviciu devine o oportunitate în a crea un angajament pozitiv al clientului și de a construi credibilitatea mărcii, precum și de a extinde portofoliul de produse și servicii al fiecărui client.

Utilizând Ideal SFA și având astfel datele de care are nevoie pentru a-și îndeplini sarcinile corect, echipa de vânzări poate oferi o experiență mai bună clienților, ceea ce duce la creșterea satisfacției acestora.

Contactează-ne până la 1 Decembrie și beneficiezi de

50% discount

la prețul serviciilor de implementare.