Integrăm Ideal SFA în procesele de vânzare pentru a crește eficiența.

Aproape în toate domeniile se caută modalități de automatizare a proceselor, iar segmentul de vânzări și distribuție nu face excepție. Un răspuns la această cerință este aplicația Ideal SFA, care promite reducerea costurilor și îmbunătățirea eficienței.

Pe de altă parte, automatizarea forței de vânzări (SFA) pare să promită că scoate elementul uman din ecuație. Nu este așa. În activitatea forței de vânzări, dimpotrivă, omul este plasat ferm în centrul acțiunii.

Eficientizarea proceselor – eficientizarea vânzărilor

Totodată, asistăm la o creștere accentuată a competiției. Ceea ce a devenit cu adevărat important este modul în care se face vânzarea, atât pentru a identifica clienți noi, cât și pentru a-i păstra cât mai mult timp. Ceea ce oferă aplicația Ideal SFA este timpul necesar oamenilor implicați pentru a crește calitatea relației cu clienții și implicit creșterea vânzărilor.

Toate acestea se obțin cu ajutorul aplicației prin înlocuirea muncii manuale (necesare în procesele mari consumatoare de timp, cum ar fi: preluarea, procesarea și transmiterea comenzilor, emiterea facturilor etc) și prin mobilitatea oferită de echipamentele specifice (imprimante și echipamente mobile: telefoane inteligente, tablete etc).

Eficientizarea accesului la informaţie

O altă caracteristică importantă oferită de aplicație este accesul facil la informație. Echipa de vânzări poate accesa rapid, din teren: politica de prețuri, informații despre stoc și despre clienți.

Eficiență prin trasabilitate și transparența

Pentru creșterea eficienței este importantă atât trasabilitatea, cât și transparența proceselor. Un exemplu în acest sens este faptul că aplicația permite stabilirea traseului zilnic al fiecărui  membru al echipei de vânzări, iar rapoartele oferite ilustrează nivelul îndeplinirii sarcinilor.

Perfecționarea continuă ​a eficienţei

Aplicația este permanent actualizată, ținând cont de evoluția cerințelor pieței și bazându-se pe know-how-ul utilizatorilor.

Ce putem face pentru afacerea ta?

Completează formularul şi noi îţi oferim o analiză gratuită despre cum îți poți eficientiza afacerea cu ajutorul Ideal SFA!

Formular