Scutire de impozitul pe profitul reinvestit în programe informatice

Îți dorești un program care să te ajute în eficientizarea muncii în companie? Acum e mult mai ușor.

Companiile din România pot beneficia până la finalul anului 2016 de scutirea impozitului pe profitul reinvestit.

Codul Fiscal intrat în vigoare în ianuarie 2016 ajută companiile să investească programe informatice utile pentru a-și eficientiza muncă.

Cu alte cuvinte, există posibilitatea de a reduce valoarea impozitului pe profit, prin realizarea de investiții în echipamente informatice: hardware sau software.

Investiția într-un astfel de program este de mare ajutor pentru a avea o imagine de ansamblu a companiei, un management de succes și o îndeplinire mai ușoară a obiectivelor.

Codul fiscal intrat in vigoare la 1 ianuarie 2016 prevede ca este scutit de impozit profitul investit in anumite echipamente tehnologice noi (calculatoare electronice si echipamente periferice, masini si aparate de casa, de control si de facturare), precum si in programe informatice, produse si/sau achizitionate si puse in functiune, folosite in scopul desfasurarii activitatii economice.

Pana la sfarsitul anului aveti posibilitatea de a realiza investitii in echipamente electronice, informatice si de a scuti de la plata valoarea impozitul de 16% aferent profitului reinvestit, ceea ce duce la noi posibilitati de dezvoltare.

Programele noastre care se incadreaza in aceste conditii:

Ideal SFA – afla mai multe aici.

Ideal Horeca – afla mai multe aici.

Symbio – afla mai multe aici.