Concept inedit prezentat de Donau la IMWorld!

Peste 8000 de vizitatori au participat la cea de a-V-a edite a celui mai mare eveniment de IT din Romania – Internet & Mobile World.

Suntem mereu prezenti la evenimente importante atat ca si parteneri, cat si ca expozanti.

Acum, in al doilea an consecutiv, ca si expozanti la IMWorld, am iesit din tiparul tehnologiei cu un concept inedit.

Ideea de baza de la care am pornit este ca ‘’suntem intr-o crestere continua si evoluam alaturi de clientii nostri.’’

Pentru a sublinia acest lucru am ales sa oferim celor care ne-au vizitat standul – planta ‘’money tree’’ – sau “copacul cu bani”, care se considera a fi planta responsabila cu bunastarea familiei, cu mentinerea unei energii pozitive. Este oferita pentru a aduce prosperitate si noroc.

Standul nostru a fost de interes pentru multi vizitatori, atat pentru solutiile software pe care le oferim cat si pentru conceptul diferit ales.

In cele doua zile de eveniment am prezentat solutiile software:

  • Symbio – solutia care te ajuta in managementul companiei
  • si SFA – solutia pentru automatizarea si optimizarea vanzarilor.

Si celelalte solutii ale noastre – Ideal Horeca, Lemon Pos, Ideal Pass au fost de interes pentru vizitatorii standului nostru.

Am intrat in contact cu numerosi parteneri interesati de solutiile noastre software, dar si cu alti furnizori de software, cu care am schimbat informatii valoroase in scopul de a atinge directii de dezvoltare.

Internet & Mobile World este un eveniment anual care aduce impreuna profesionisti pasionati ai lumii digitale, experti in marketing digital, directori de companie, vizionari si antreprenori cu afaceri in industriile Mobile, Internet si Software.