Donau participa la Internet & Mobile World

Donau participa si in acest an la cel mai mare eveniment de IT din Romania – Internet & Mobile World. Editia a-V-a IMWORLD va avea loc in data de 5 – 6 octombrie in Bucuresti la Romexpo Central Hall.

Va asteptam la standul nostru pentru a va prezenta produsele: Ideal SFA si Symbio.

Ideal SFAprima aplicatie dezvoltata de noi eficientizeaza activitatea companiilor de tip FMCG, ce implica gestiunea complexa a fortei de vanzare. Astfel, procesul de vanzare devine automatizat si usor de controlat.

Preluarea rapida a comenzilor, gestionarea politicilor comerciale ale clientilor, vizualizarea stocurilor si incasarea soldurilor se realizeaza simplu, rapid si eficient. Toate informatiile despre clienti si produse sunt doar la un click distanta cu Ideal SFA.

Symbioprodusul software care simplifica integrarea proceselor desfasurate de o companie si ajuta la imbunatatirea relatiilor cu partenerii. Organizarea informatiilor si realizarea legaturilor intre departamente permit monitorizarea proceselor companieiplanificarea activitatilor si masurarea rezultatelor obtinute.

Symbio se adapteaza fluxurilor existente in cadrul organizatiei urmarindu-se personalizarea aplicatiei pentru fiecare situatie.

Potrivit Universum Internet & Mobile World este un eveniment anual care aduce impreuna profesionisti pasionati ai lumii digitale, experti in marketing digital, directori de companie, vizionari si antreprenori cu afaceri in industriile Mobile, Internet si Software.

La Internet & Mobile World vei intalni o gama completa de furnizori de solutii tehnice si servicii de consultanta specializata care te vor ajuta sa valorifici puterea solutiilor digitale si mobile pentru afacerea ta.

Nu uitati sa va salvati zilele de 5 si 6 octombrie in calendar!

Va asteptam cu drag!