Solutii smart oferite de Donau la ClujLife Community Conference!

Sambata, 6 februarie am fost parteneri pentru al doilea an la Clujlife Community Conference din Cluj-Napoca. Locatia care a gazduit evenimentul a fost Casinoul din Parcul Central, unde am impartasit experiente placute intr-un cadru prietenos.

Printre planuri de marketing, discutii despre evenimente si premii oferite, Ideal HORECA si Lemon POS au fost solutiile software asteptate de reprezentantii HoReCa, managerii si proprietarii de localuri, organizatorii de evenimente s.a

Am prezentat publicului oportunitatea de a include in afacerea Horeca si in organizarea evenimentelor un produs software potrivit eficientizarii activitatii.

Prezentarea noastra a fost urmarita cu atentie de public, fiind foarte interesati de locatiile unde au fost implementate solutiile noastre si care sunt beneficile utilizarii acestora.

Experienta de peste 11 ani in realizarea de produse software premium utilizand cele mai noi tehnologii a fost apreciata de catre publicul prezent.

Valoarea Donau consta in eficientizarea proceselor de business si in cel mai eficient suport tehnic.

In cadrul Cluj Life Awards 2016, Donau a inmanat premiul New in Town  – pentru cel mai remarcabil debut – Donuteriei. ( 2849 de persoane au votat Donuteria – la o diferenta remarcabila de locul al doilea Che Guevara Social Pub cu 653 de voturi)

Premiul castigat de Donuterie a fost o licenta IdealHoreca – cea mai potrivita solutie software dedicata pub-urilor, restaurantelor si hotelurilor pentru eficientizararea si controlul activitatii. La editia din 2015, premiul „New in town – cel mai remarcant debut’’ a fost castigat de Joben.