Ideal HORECA – soft flexibil si adaptabil potrivit oricarui business Horeca

Ideal HORECA este un produs cu traditie deja in portofoliul nostru care a fost implementat la numerosi clienti. O parte din avantajele utilizarii produsului nostru sunt:

  • emiterea automata a documentelor de vanzare – bon fiscal, chitanta
  • controlul activitatii si a modului de lucru a tuturor angajatilor, solutia putand fi accesata de pe orice dispozitiv mobil
  • eliberarea de rapoarte zilnice detaliate in functie de angajat, gestiune sau locatie
  • siguranta corectitudinii datelor si a documentelor in cazul unui control.

Ideal Horeca are toate facilitatile necesare unui astfel de produs software, insa ceea ce ne diferenteaza este adaptabilitatea si flexibilitatea aplicatiei, fiind un instrument la indemana oricarei companii din domeniu.

Unul dintre clientii Donau care foloseste cu succes aplicatia noastra in 4 locatii este Sobis din Sibiu. Produsul nostru Ideal Horeca a fost folosit pentru inceput pentru restaurant (restaurantul Hermania) ca mai apoi sa se extinda si pentru bistro (Hermania Bistro), Complexul Turistic Albota si pensiune (pensiunea Rau Sadului).

Hans-Martin Müller, Sobis, Sibiu: Folosind Ideal HORECA ne sunt satisfacute nevoile atat pentru restaurant, cat si pentru bistro si pensiune; suntem multumiti de adaptabilitatea aplicatiei si suportul tehnic prompt oferit in solutionarea cerintelor aparute. Este o aplicatie care se potriveste pe mai multe domenii, iar datorita profesionalismului si a experientei de 11 ani au reusit sa faca un produs Ideal (Ideal Horeca).

Alina Vagner, Balea Lac: Solutia Ideal Horeca s-a putut personaliza asa cum ne-am dorit, iar suportul tehnic a rezolvat rapid solicitarile si a fost la inaltimea cerintelor noastre.

Ultimele adaugari in portofoliul Ideal Horeca au fost cabana Balea Lac, Moviebar Hitchcock, Jose Caffe, Reno Club.