Donau la inaltime – am ajuns la Cabana Balea Lac

Cabana Balea Lac care poarta acelasi nume ca si lacul glaciar este situata la o altitudine de 2040 m, în Munții Făgăraș, Județul Sibiu. Cea mai frumoasă cabana semilacustră, este de departe cel mai important centru al sporturilor de altitudine din Carpaţii României.

Aplicatia noastra Ideal Horeca este folosita cu succes aici deasupra tuturor, fiind adaptata si personalizata nevoilor clientului. Clientul nostru avea nevoie de o aplicatie rapida, fara erori atunci cand fluxul de clienti e mare. Produsul nostru este flexibil si usor adaptabil eventualelor modificari fiscale, iar una din cerintele clientului a fost sa se poata evidentia vanzarile pe tipuri de produse purtatoare de cote de TVA diferite (produse alimentare, alocoolice si cazare).

Am inlocuit aplicatia pe care o foloseau cu solutia noastra si suplimentar le-am oferit si modulul nostru de hotel pentru efectuarea rezervarilor. Solutia noastra Ideal Horeca poate fi accesata din orice locatie si se poate creea profil si istoric de incasari pentru fiecare angajat in parte. Dorim mereu sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri, astfel ca ajungem oriunde este nevoie de noi.

Daca detineti un restaurant, pensiune, hotel la campie, deal sau in varful muntelui venim la dumneavoastra, iar Ideal HORECA va ajuta sa fiti la inaltimea asteptarilor clientilor vostri!