O aplicatie cu multiple utilizari – Ideal HORECA

Flexibilitatea si adaptabilitatea sunt doua dintre calitatile produsului Ideal HORECA care il transforma intr-un instrument la indemana oricarei companii din acest domeniu. Unul dintre clientii nostri care foloseste cu succes acest instrument este Sobis din Sibiu – cu 4 locatii importante: restaurantul Hermania, Hermania Bistro, Albota (ferma de pastravi de la poalele Muntilor Carpati) si pensiunea Rau Sadului. Ei au ales sa foloseasca aplicatia noastra Ideal Horeca in gestionarea eficienta a activitatilor lor. Astfel au folosit produsul nostru Ideal Horeca pentru mai multe domenii: pentru inceput aplicatia Donau a fost folosita pentru restaurant ca mai apoi sa se extinda si pentru bistro, pastravarie si pensiune.

Ideal Horeca a folost folosita si la punctul de vanzare din cadrul festivalului Cibin din Sibiu, unde solutia noastra a venit in sprijinul celor doua firme sibiene ALBOTA-HERMANIA și Bătrânu’ Sas, care au asigurat servirea băuturilor si a preparatelor culinare comandate.

Hans-Martin Müller: Folosind Ideal HORECA ne sunt satisfacute nevoile atat pentru restaurant, cat si pentru bistro si pensiune; suntem multumiti de adaptabilitatea aplicatiei si suportul tehnic prompt oferit in solutionarea cerintelor aparute. Este o aplicatie care se potriveste in mai multe domenii, iar datorita profesionalismului si al experientei de mai bine de 11 ani au reusit sa faca un produs Ideal (Ideal Horeca).

O parte din cerintele pe care le-am avut in vedere in adaptarea aplicatiei la nevoile companiei Sobis sunt:

  • personalizarea modulului vouchere si al celui de carduri de fidelitate
  • aplicatie unica pentru administrarea gestiunilor (receptii si transferuri)
  • personalizarea rapoartelor
  • customizarea aplicatiei pentru CibinFest, optimizata pentru vanzarea (comanda si incasare) la 8 puncte simultan.

Daca iti planifici sa iti deschizi un restaurant sau o pensiune sau sa iti dezvolti activitatea actuala solutia noastra Ideal Horeca iti vine in ajutor. Odata cu furnizarea si instalarea softului beneficiati si de:

  • personalizarea aplicatiei Ideal Horeca pentru hotelul, restaurantul sau firma dumneavoastra de catering
  • consultanta pe partea de introducere a datelor
  • configurare POS (casa de marcat)

Managementul afacerii Horeca este considerabil eficientizat cu ajutorul acestui program intuitiv si simplu de utilizat. Ideal Horeca va pune la dispozitie toate informatiile afacerii dumneavoastra in acelasi loc, iar datorita functiilor complexe acesta acopera toata activitatea desfasurata.