Symbio CRM si Ideal SFA au fost vedetele standului Donau la IMWorld

In perioada 8 – 9 octombrie, noi, Donau am fost prezenti la cel mai mare eveniment de IT din Romania – Internet & Mobile World.

Internet & Mobile World este un eveniment anual care aduce impreuna profesionisti pasionati ai lumii digitale, experti in marketing digital, directori de companie, vizionari si antreprenori cu afaceri in industriile Mobile, Internet si Software.

Pavilionul Central al Romexpo a fost locul unde s-au adunat peste 110 dintre cei mai importanți furnizori de soluții digitale și IT din România și nu numai.

donau-facebook-cover. (1)

 

In cele doua zile standul nostru a fost plin de vizitatori, carora le-am prezentat solutiile dezvoltate de compania noastra.

O mare parte dintre ei au fost interesati de solutia noastra Symbio CRMsoftware care te ajuta in managementului companiei – in relatia cu clientii, in vanzari si in marketing; si de Ideal SFA solutia software pentru automatizarea si optimizarea vanzarilor.

Si celelalte solutii ale noastre Ideal Horeca, Ideal Pass si Ideal POS au fost de interes pentru vizitatorii standului nostru.

Mai jos puteti vedea cum au aratat cele doua zile (pentru mai multe imagini intrati aici) :

bDSC_2806 cDSC_3001 DSC_2755 DSC_2757  DSC_2989 DSC_3154 DSC_2786 aDSC_3112

Va multumim tututor celor care ne-au vizitat la standul Donau!