Donau va invita la Jazz in the Park – Ediția a-III-a

Donau susține organizarea evenimentului Jazz in the Park.

Noi, Donau, activi pe piața din Cluj și împrejurimi de peste 10 ani susținem cu încredere acțiunile locale ce aduc valoare orașului și care oferă activități de calitate clujenilor. Și anul acesta suntem parteneri ai evenimentului drag nouă și clujenilor: Jazz in the Park. Ne place calitatea, atât în produsele și serviciile pe care le oferim, cât și în muzica pe care o ascultăm, astfel că recomandam tuturor partenerilor noștri participarea la acest eveniment ce face cinste orașului în ultimii ani.
Găsiți mai jos locurile din Cluj-Napoca în care sunt programate evenimentele, precum și recomandările noastre în urma parteneriatului. Iar dacă, ascultând muzică, vă simțiți inspirați să aduceți un plus de valoare afacerii voastre prin integrarea unor produse software, nu uitați că suntem aici să vă ajutăm: www.donau.ro.

Jazz in the Park, festivalul care aduce muzica bună în parcurile Clujului, se pregătește intens pentru cea de-a treia ediție, care se va desfășura în perioada 29 iunie – 5 iulie, unde vor concerta timp de 7 zile, 50 de artiști, pe 6 scene diferite.
După succesul edițiilor precedente, în 2015 Jazz in the Park aduce mai multă bucurie și câteva surprize pentru clujeni, ediția de anul acesta fiind dedicată Capitalei Europene a Tineretului. Parcul Central rămâne inima festivalului, unde accesul la evenimentele ce vor avea loc pe 3 scene este gratuit. Proiectul se extinde și pe Malul Someșului, unde va fi amenajata pentru clujeni plaja Grigorescu și la Opera Maghiară.

Florin Niculescu este invitatul special al Jazz in the Park și are un mesaj special pentru Cluj, unde ajunge pentru prima dată: „Să se aștepte la un moment de sinceritate și bună dispoziție, la un artist care împarte de 25 de ani arta sa cu publicul iubitor de frumos, pe toate scenele lumii”. Unul dintre cei mai buni violoniști de jazz manouche (gypsy jazz) din lume, Florin Niculescu și invitații săi vor concerta în 2 iulie la Opera Maghiară din Cluj.

Vor mai cânta la Jazz in the Park 2015, pe scene în aer liber și cu acces gratuit: N.O.H.A, Zoe Rahman Trio, Balako, Tango with Lions, Hilde Louise Asbjørnsen, Barabás Lőrinc Quartet, Sebastian Spanache Trio, Jazzybirds, Lucia, EYOT, Blazzaj, Exit Oz, Koszika and The Hot Shots, Tiptil, Mice on the Run, Jazú, The Rank & Fashion și Nuages Quartet.

Vă așteptăm așadar “in the park”, să vă bucurați de calitatea softurilor noastre și de spectacolele marca „Jazz in the park”.