De 1 Mai, Donau va invita la Picnic in the Park !

In cadrul seriei de evenimente, Cluj Napoca – Capitala Europeana a Tineretului, un nou proiect numit Picnic in the Park, prinde contur. Evenimentul este organizat de initiatorii festivalului Jazz in the Park, astfel ca putem sa fim siguri ca distractia este asigurata.

Evenimentul va avea loc in data de 1 Mai, in parcul de langa Iulius Mall, iar clujenii sunt asteptati sa sarbatoreasca Ziua Internationala a Muncii, printr-un picnic in aer liber, alaturi de muzica de calitate.

“Ideea pleaca de la traditionala zi de 1 mai, o zi primavaratica, dar mai ales libera, pe care multi aleg sa o petreaca la iarba verde alaturi de prieteni. Picnic in the Park este o alternativa la gratarul din padure. Am ales ca locatie Iulius Parc, un alt parc frumos din Cluj-Napoca, unde propunem participantilor o zi plina de activitati in compania unor trupe din Romania si din strainatate.” Alin Vaida, Organizator

Pe langa reprezentatii de teatru si diverse concursuri, participantii la eveniment vor avea parte si de programe muzicale. Astfel, intre orele 14.00 si 16.00, vor concerta trei trupe de tineri de la școală de muzică „The Beat”, iar de la ora 17:30, trupele Basska (România) și Shazalakazoo (Serbia).

Inchiderea evenimentului va apartine celor de la Moonlight Breakfast, formatie cunoscuta clujeniilor de la Jazz in the Park. Evenimentul va avea loc in Iulius Parc, peste drum de Iulius Mall, intre orele 12:00 – 22:00.

Donau este partener al evenimentului Picnic in the Park, oferind suport logistic organizatorilor prin personalizarea aplicatiei Ideal Horeca la specificul evenimentului.

“Suntem alaturi de organizatorii si participantii evenimentului Picnic in the Park, deoarece sustinem socializarea, voia buna si distractia. Credem ca performanta si eficienta din timpul orelor de munca, trebuie sa fie dublate de momente de relaxare si destindere, pentru a avea o viata echilibrata.” Marius Constantin, Donau

Avantajul organizatorilor:

Personalizarea solutiei Ideal Horeca pentru eveniment, aduce avantaje si beneficii atat organizatorilor, cat si participantilor evenimentului. Toate incasarile din spatiile special amenajate, de unde participantii isi pot cumpara gustari sau bauturi, vor fi preluate si contorizate rapid prin intermediul aplicatiei Ideal Horeca. De asemenea, la sfarsitul evenimentului, acestia vor sti cu exactitate care este totalul incasarilor, totalul produselor vandute, ce produse s-au vandut mai bine si alti indicatori interesanti.

Beneficiile participantilor:

Beneficiul principal este rapiditatea preluarii comenzii, aplicatia fiind legata de casa de marcat, iar emiterea bonul fiscal va fi automata. Vom evita astfel formarea de cozi si de timpi de asteptare indelungati la punctul de incasare.