Joben Bistro – Castigatorul licentei de 1.000 de euro oferita de Donau!

Joben Bistro, primul si singurul pub din Cluj-Napoca care se afla printre cele mai spectaculoase localuri din lume, a fost marele castigator al premiilor Cluj Life Awards 2015.

Cu un design interior presarat de inventii asemanatoare cu cele descrise in romanele lui H. G. Wells si Jules Verne, localul a fost desemnat de public: “Cel mai remarcant debut (pentru un local) in 2014”.

Premiul a fost castigat pe merit, deoarece inca de la deschidere, Joben a atras atentia presei internationale, fiind in top-ul celor mai atractive pub-uri din lume, imaginea lui fiind publicata in diverse reviste de specialitate.

Revista “Architecture and Design”, plaseaza Joben pe locul 3, mai sus decat pub-uri cunoscute din Dubai sau Elvetia.

Joben Bistro is a peculiar pub that takes you back in time with a charming steampunk design. The combination of brass, copper and fluorescent lights create an elegant hideout to hang out with friends. – architecturendesign.net

Pe alte site-uri cunoscute, gasim aceeasi parere:

A jump into a fantastical past: Steampunk pub in Romania takes visitors into the world depicted in Jules Verne novels ! – dailymail.co.uk

Majoritatea celor care ii trec pragul, raman placut impresionati de atomsfera steampunk, Joben fiind localul pe care il recomanzi cu drag tuturor celor care doresc sa bea o cafea inconjurati de farmec si mister.

Despre Joben, Andreea care se ocupa de PR-ul localului, ne detaliaza urmatoarele:

Pub-ul se adreseaza tuturor persoanelor pasionate de stiintifico-fantastic, mai ales celor care vor sa faca o calatorie in timp si spatiu, intr-o lume in care imaginatia isi spune cuvantul. Ideea pub-ului, a fost inca de la inceput crearea unui spatiu unic, nemaivazut si plin de viata.Un loc in care toti suntem eroi pentru o zi.

Despre castigarea premiului de “Cel mai remarcant debut (pentru un local) in 2014” , Andreea afirma:

Suntem fermi convinsi ca am fost votati datorita designului inedit, originalitatii si datorita faptului ca de la deschidere si pana acum, ne-am surprins clientii mereu cu ceva nou.

Asta este si planul dupa care ne ghidam. Nu vrem sa devenim monotoni, ci ne dorim ca imaginatia noastra sa fie expusa mereu in filele acestui roman nescris. De asemenea, un  impact foarte mare asupra celor care ne-au votat l-a avut si presa internationala, care ne surprinde mereu cu articole foarte frumoase si topuri in care suntem fruntasi.

La editia din acest an, premiul castigat de Joben a fost o licenta IdealHoreca o solutie software dedicata pub-urilor, restaurantelor si hotelurilor destinata eficientizarii si controlului activitatii.

Descopera beneficile premiului castigat de Joben : Ideal Horeca