Pambac S.A alege Donau pentru eficientizarea procesului de distributie!

Inca din 1968, Pambac S.A este o companie romaneasca cu traditie, specializata pe fabricarea de produse sanatoase si gustoase din cereale. Avand o cifra de afaceri de 120 mil. lei si aproape 600 de angajati, compania Pambac este recunoscuta pe plan national pentru promptitudinea in onorarea comenzilor, amabilitatea personalului si gustul deosebit al produselor.

Cu o echipa complexa de agenti de vanzare si un flux intens al informatiilor, managerii companiei au decis sa implementeze solutia IdealSFA – soft specializat pentru automatizarea si optimizarea vanzarilor, din mai multe motive:

  • Scurtarea timpului de primire a comenzilor si inregistrarea lor in contabilitate.
  • Automatizarea intregului proces de facturare.
  • Eliminarea operatiunilor suplimentare de verificare a chitantelor.
  • Gestionarea si urmarirea indicatorilor de performanta, dar si a targetelor specifice fiecarui agent.
  • Vizualizarea de rapoarte specifice fiecarui client in parte – de la istoricul de comenzi, clienti, pana la istoricul de incasari.
  • Accesul rapid al agentilor la informatiile detaliate, din portofoliul de produse si clienti.

Interesat de cea mai buna solutie pentru eficientizarea distributiei ?

Daca raspunsul este pozitiv, alege solutia dezvoltata de Donau. Prin utilizarea solutiei IdealSFA, se obtine optimizarea vanzarilor de pe teren, precum si eficientizarea intregului flux operational din cadrul activitatii clientului, iar munca personalului din depozit este semnificativ eficientizata.