Donau la Cluj Life Awards 2015 !

Weekendul acesta Donau a participat cu drag la evenimentul ClujLife Awords 2015 si la conferinta intitulata ClujLife Community Conference, un proiect care aduce in lumina reflectoarelor, cele mai bune evenimente din anul precedent, localurile cu cele mai gustoase meniuri si locul in unde se rememoreaza si se premieaza cele mai fastuoase petreceri.

De asemenea, acest eveniment este un loc perfect pentru networking si socializare, pentru cei din domeniul Horeca si cel al organizarii de evenimente.

Anul 2014, a fost un an plin de evenimente memorabile, de la festivaluri mari outdoor, care au tinut prima pagina a ziarelor, pana la petreceri mici, exclusiviste sau tematice. Urmand acelasi trend de crestere calitativa, noi pub-uri, cluburi si restaurante si-au facut aparitia in Cluj, iar majoritatea ne-au lasat placut impresionati, ridicand mult stafeta fata de anii trecuti.

Asadar, premiile au fost pe masura, in total au fost 18 categorii, cu una in plus fata de anul trecut. Cum era de asteptat, votul a fost dat de public, au fost peste 10.000 de voturi exprimate in perioada 5 Ianuarie – 7 Februarie 2015; lista castigatorilor o gasiti aici.

ClujLife Awards a ajuns la a 5-a editie si cum anul acesta site-ul a implinit 7 ani de activitate, am hotarat sa mergem la „scoala”. Astfel, in completarea evenimentului de decernare a premiilor ClujLife Awards, am pregatit prima editie ClujLife Community Conference, unde au participat toti cei care contribuie la dezvoltarea pietei de evenimente & Horeca din Cluj.

De la an la an, numarul de votanti a crescut, insa anul acesta am avut parte de o mare surpriza, si anume dublarea numarului de voturi inregistrate, fata de anul precedent.

La aceasta editie am putut ridica si mai mult stacheta, cu ajutorul celor de la Donau, care au sustinut categoria „Cel mai remarcant debut” cu un premiu in valoare de 1000 €Le multumesc pentru profesionalism si mai ales pentru ca au contribuit la succesul acestui eveniment. Gabriel Aldea – Organizator ClujLife Awards 2015

Pentru categoria “Cel mai remarcant debut (pentru un local) in 2014” premiul cel mare a fost o licenta Ideal Horeca dezvoltata de compania Donau, in valoare de 1.000 €, premiul fiind castigat de localul clujean Joben BistroIdeal Horeca este o solutie software dedicata pub-urilor, restaurantelor si hotelurilor pentru eficientizarea si controlul activitatii.