Casa de marcat – Poate fi un AVANTAJ ?

Cu totii stim ca piata este o zona unde conditiile se schimba de la o zi la alta. Motivele pentru care acest lucru se intampla sunt foarte simple: presiunea la care suntem supusi sa ne facem bine munca, sa obtinem rezultatele prevazute si sa ne incadram in niste baremuri de costuri.

Daca la aceasta presiune – sa-i spunem naturala – mai adaugam si cadrul legislativ in care se desfasoara munca, atunci cu siguranta va trebui sa fim si mai atenti la detalii.

Ce presupun aceste detalii ?

Potrivit Legii 109/2014, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 525 in 15 iulie 2014, obliga toti transportatorii de persoane sa aiba case de marcat in masini.

Acest lucru nu este neaparat rau: cu totii ne dorim un mediu concurential clar, cu reguli pe care sa le respectam toti si in care sa reuseasca cel mai bun !

Usurinta in munca, comunicarea rapida si evidentierea simpla a rezultatelor sunt instrumente dorite de toata lumea. Nimeni nu isi doreste ca soferii lui sa incurce datele si preturile, sa nu predea in timp util rapoartele si borderourile aferente incasarilor.

Aceste situatii genereaza tensiuni care duc la multiplicarea volumelor de munca si scade productivitatea in echipa.

Ce recomandam:

  • Un mod de lucru unitar pentru toti angajatii.
  • Simplificarea procedurilor.
  • Raportarea automata.
  • Respectarea reglementarilor existente.
  • Unificarea informatiilor.

Ce va propunem ?

O analiza preliminara a situatiei si a cerintelor existente in firma.Gratuit, telefonic si fara obligatii !

In plus, va putem pune la dispozitie experienta pe care o avem in rezolvarea si simplificarea situatiilor cu care va confruntati !