Interviu Paul, Product Manager Ideal Horeca

  1. Salut! Spune-ne cine esti si ce functie ­ocupi la Donau.

Salutare! Ma numesc Paul, sunt la Donau de la inceputul lunii mai 2014 si ocup functia de Product Manager pentru solutia Ideal Horeca.

  1. De ce ti-ai dorit sa lucrezi in acest domeniu?

Imi plac foarte mult localurile unde poti sa te relaxezi in timpul tau liber. De aceea, primul meu job a fost in vanzari pentru zona Horeca, insa eram foarte mult conectat si cu zona de IT. Firma la care lucram avea o platforma online unde iti puteai face rezervare la restaurant si eu intermediam relatia, omul de legatura intre restaurante, partea de vanzari si IT.

  1. Cum a fost prima ta zi la Donau?

(rade)                     

Prima impresie pe care am avut-o atunci cand am venit la Donau a fost ca… toti oameni erau ocupati, sau mai bine zis, concentrati! Ziua si-a urmat cursul firesc, am facut cunostinta cu toti colegii si am inceput sa preiau din atributii.

  1. Ce faci zi de zi la birou?

In primul rand, intretin relatia dintre Donau si clientii actuali pe partea de Horeca: suport, training si ajutor la telefon daca sunt unele nelamuriri legate de solutie, deoarece la vanzarea unei solutii avem tot acest pachet de ajutor cadou timp de 30 de zile. De ceva timp am inceput si delegatiile prin tara; am un calendar personal in care imi notez prospectarea pietei si incerc sa ajut restaurantele, cafenelele, firmele de catering – tot ce tine de Horeca – prin recomandarea solutiei Ideal Horeca.

  1. Care parte din munca ta o indragesti cel mai mult?

Cel mai mult indragesc partea de delegatii. Este obositor, intr-adevar, insa interactiunea cu clientul si cu unitatea unde doreste sa instaleze o solutie Ideal Horeca este mult mai productiva, imi este mult-mult mai usor sa inteleg nevoia. La o discutie fata-n fata cu clientul iti dai seama ce ar vrea, ce nu ar vrea, ce ii place, ce nu ii place, cum ar dori sa functioneze solutia in conformitate cu nevoia lui, toate acestea le deduci mult mai usor si rapid decat prin telefon sau mail.

  1. Imparte citatul preferat cu noi.

(rade)

„Nu lupti decat pentru ceea ce iubesti.”

  1. De care proiect ai fost cel mai mandru pana acum si de ce? (fara numele clientului 🙂 )

Cel mai mandru de un proiect am fost atunci cand am incheiat un contract cap-coada. In primele luni de cand sunt la Donau am preluat multi clienti care erau contactati inainte sau se purtau discutii la nivel mai avansat, insa chiar primul meu contract incheiat si implementat pot sa spun ca a fost un succes profesional de care ma simt mandru.

  1. Descrie in trei cuvinte atmosfera din interiorul companiei Donau.

Ok, voi alege 3 cuvinte care descriu atmosfera:

Primul: relaxant, ma refer ca un mediu placut de lucru.

Al doilea: umor. (rade)

Al treilea: noutate.

  1. Imagineaza-ti acum ca stai la biroul tau. Priveste la cel mai apropiat coleg…

Cel mai apropiat? Luiza.

…si spune-ne punctul ei forte.

Profesionalismul.

  1. Transmite un mesaj colegilor cu ocazia celor 10 ani ai companiei.

Sa batem concurenta din Cluj si sa ne dezvoltam cat mai mult. La multi ani, Donau!­­