Cel mai mare eveniment de transport persoane va avea loc la Sibiu

transportatoriIn data de 12 si 13 septembrie, revista Tranzit organizeaza la Sibiu conferinta anuala de transport persoane cu tema „O piata matura, pregatita pentru eficienta”.

Sunt asteptati in jur de 150 de operatori de transport persoane care lucreaza in transport interurban, urban, judetean si international. Se vor purta discutii impreuna cu reprezentantii Ministerului Transporturilor, MDRAP si ANRSC, despre noutatile privind modificarile legislative care se pregatesc in domeniul transporturilor de persoane.

Suntem prezenti la acest eveniment si sustinem dezvoltarea transporturilor din Romania. In cadrul evenimentului vom prezenta noua varianta a solutiei Ideal Pass destinata tuturor transportatorilor de persoane. Printre noile functionalitati ale solutiei se regasesc:

  • abonamente de calatorie cu carduri de proximitate
  • supraveghere video cu inregistrare sau transmitere online de informatii via internet mobil
  • monitorizare GPS
  • solutia rezervari tip Call Center cu telefonie inbound care cumuleaza apelurile de pana la 20 de linii telefonice
  • solutie centralizatoare a locurilor calatoare de tip autogara si mobila – ofera posibilitatea operatorului mobil sau din autogara sa cunoasca situatia rezervarilor, a locurilor libere pe intervale de drum pentru optimizarea incarcarii masinii

Impreuna cu conducerea ARR si reprezentanti ai Ministerului Finantelor si ai asociatiilor profesionale se va discuta despre posibilitatile de recuperare a accizei pentru operatorii de transport persoane si conditiile care trebuie indeplinite in acest sens. De asemenea, reprezentanti ai ISCTR si ai Politiei Rutiere vor raspunde intrebarilor operatorilor de transport persoane in legatura cu controalele in trafic.

Conferinta va fi dublata de o expozitie de circa 20 autocare, autobuze si minibusuri ale marcilor Mercedes-Benz, Iveco Bus, Ford, Anadolu, Irizar, C&I Eurotrans, Scania s.a.

Conferinta Tranzit ramane un reper important al evenimentelor din domeniul transporturilor in Romania. Daca doresti sa participi la aceasta conferinta, poti afla informatii la numarul de telefon 021 777 06 98 sau la e-mail-ul office@traficmedia.ro.

Ne vedem la Sibiu!