Cum a fost la Photo Romania Festival

Pentru a patra oara consecutiv, orasul Cluj-Napoca a fost umplut de fotografi si pasionati de fotografie. Intre 16 si 25 mai, timp de zece zile, Photo Romania Festival 2014 a insemnati zeci de expozitii de arta, ateliere, competitii si dezbateri despre arta.

Donau Invest a fost partener al evenimentului si sustinator al artei. Pe intreaga durata a expozitiilor, am fost prezenti la terasa din fata Casinoului, unde cu ajutorul aplicatiei noastre Ideal Horeca s-au operat toate comenzile. Aceasta a oferit suport de la prima inregistrare a stocului de marfa si pana la ultimul bon fiscal care s-a emis.

La finalul festivalului am dorit sa aflam ce parere si-au facut organizatorii despre noi si despre munca depusa impreuna.

Solutia Horeca oferita de Donau Invest a fost perfecta pentru nevoile noastre. Pe langa solutia in sine, echipa este profesionista si, dupa discutia initiala, Donau Invest a inteles exact ce ne dorim si a livrat intocmai. Suntem foarte multumiti de parteneriat si cu siguranta de acum inainte vom colabora doar cu ei.

Constantin Covaliu
Manager de proiect Photo Romania Festival

Fotografia ramane pentru noi o arta pe care o indragim extrem de mult, la fel ca literatura si cinematografia. Fiind parteneri la cel mai mare festival de fotografie din zona de Sud-Est a Europei, am observat cat de mult conteaza pentru oameni sa se regaseasca pe ei insisi si ce putere au emotiile transpuse in imagini. Ne mandrim si suntem onorati de parteneriatul cu Photo Romania Festival si asteptam editiile viitoare.