Fii mai rapid în livrarea produselor de panificație utilizând software-ul Ideal SFA

Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, iar oamenii încep să-și pregătească lista de cumpărături.

Asaltul de comenzi în domeniul panificației crește considerabil în această perioada aglomerată, iar vânzătorii produselor precum pâinea, cozonacii și alte produse tradiționale trebuie să fie pregătiți de ‘’lupta’’ ce urmează.

Optimizarea timpului de lucru și creșterea productivității proceselor din domeniul panificației fac diferența în aceste perioade aglomerate, astfel că Ideal SFA, o soluție software cu tradiție care susține distribuția și vânzarea, este un plus pentru afacerile din acest domeniu.

activitate-horz

Cu solutia noastra este mult mai simpla preluarea comenzilor direct de pe teren si realizarea incasarilor pe loc cu tiparire de chitante de pe imprimanta mobila.

Functionarea si in modul offline este un mare plus al aplicatiei deoarece comenzile se pot prelua si din zone in care nu exista semnal sau acesta este foarte slab, iar apoi datele se sincronizeaza in momentul in care exista conexiune la internet.

Solutia noastra ajuta si la:

  • inregistrarea productiei in timp real
  • urmarirea si controlul preturilor, loturilor, datelor de expirare
  • urmarirea fluxului de aprovizionare-productie-livrare
  • scurtarea timpului de livrare a produselor pana la clientul final

De ce au nevoie agentii de SFA?

2-3

Pentru toate produsele facturate sau incasate, la finalul rutei agentul are posibilitatea de a emite un borderou sau un aviz de retur.

Vezi ce rapoarte de vanzari poti face cu Ideal SFA!

Solutia Ideal SFA este potrivita pentru o mai buna organizare a activitatii ducand la un proces mai rapid si o siguranta a datelor referitoare la clienti.

Solicita acum o oferta!