Oferta aniversara: 10% reducere la achizitionarea oricarei licente software

la multi ani donau

Aniversam 10 ani de Donau si de ziua noastra, tu primesti cadoul!

Beneficiaza de 10% reducere in perioada 10 – 31 octombrie la achizitionarea oricarei solutii Ideal SFA, Ideal Pass sau Ideal Horeca.

1. Ideal SFA – solutia software pentru automatizarea vanzarilor, fiind compatibila cu orice tip de dispozitiv mobil, smartphone sau tableta, cu sistem de operare Android. Poti tine usor evidenta clientilor, sa facturezi rapid comenzile si sa verifici istoricul comenzilor, livrarilor si platilor. Citeste mai multe aici.

2. Ideal PASS – emiterea automata a biletelor de calatorie. Aplicatie software conceputa pentru emiterea de bilete si bonuri fiscale catre calatori. Aceasta urmareste indeaproape rezultatele obtinute pe fiecare cursa in parte. Detalii suplimentare aici.

3. Ideal Horeca – solutia de management eficient. Sistemul de management si gestiune este destinat societatilor comerciale cu profil Horeca, indiferent de nivelul de complexitate a activitatii lor. Aceasta solutie software te ajuta in gestionarea eficienta a: restaurantului, firmei de catering, terasei, barului, cafenelei, hotelului, motelului, pensiunii, pubului, etc. Vezi aici intreaga prezentare.

[button color=”orange” size=”small” link=”http://donau.ro/contact/” target=””]Cere oferta[/button]

Ce ne recomanda?

  • 10 ani de experienta in domeniul software
  • suport tehnic dedicat
  • integrare ERP
  • peste 1.000 de produse software vandute

Alege solutia ideala pentru tine si sarbatoreste cu noi un parteneriat de succes!